Cunoscuta şi recunoscuta firmă „DYNAMIC TOOLS” prezentă la „Toamna Bistriţeană”

Este o plăcere să te întâlneşti, la diferite manifestări sau activităţi, cu specialiştii de la cunoscuta şi apreciata firmă „Dynamic Tools” din Bistriţa, condusă cu pertinenţă şi profesionalism de către dl. ing. VIRGIL PETRUŢIU, un om şi un inginer de clasă, care oferă produse de firmă în foarte multe domenii de activitate, la preţuri accesibile.
I-am reîntâlnit şi la manifestarea deosebită pentru Bistriţa – „Toamna Bistriţeană”, unde au fost prezenţi cu un stand atractiv, cu produse de marcă, fiind asaltaţi de către cumpărători datorită calităţii produselor, preţului practicat, cât şi a demonstraţiilor şi explicaţiilor date clienţilor.
Este bine când avem asemenea societăţi şi îi felicităm pentru ceea ce fac.

Comentarii

04/10/12 10:31
erterhtrethrehrthrth

Nu prea are "preturi atractive"... ! Prin politica comerciala al celor care le livreaza conditionat produsele, am vazut ca la "promotii"... dau tot felul de "ciorapi,manusi,mingi de fotbal,sacose"... si alte asemenea... ce nu-i intereseaza pe clienti, in loc sa mai reduca din pret... In general, magazinul dumnealor, are produse de buna calitate, dar mult prea scumpe pentru banii nostri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5