Jurnaliştii au pornit armele

Cupa Presei la tir

Cu ocazia aniversării a 166 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, miercuri, 30 martie, de la ora 10, la Poligonul de trageri din Livezile s-a disputat Cupa Presei la tir. Cu acest prilej, comandantul Jandarmeriei Bistriţa, col. Florin Furnea, ajutat de ofiţeri şi subofiţeri ai acestei instituţii, au organizat cum se cuvine acest eveniment. Colegii din presa bistriţeană au uitat un moment de grijile redacţiei, dedicându-se în totalitate armelor din dotarea Jandarmeriei Române puse la dispoziţie.
După executarea şedinţelor de tragere, clasamentul final arată astfel:
Femei:
- locul I - Chiş Monalisa - As TV Bistriţa;
- locul II - Maria Mihăilă - Sîngeorz TV;
- locul III - Alexandra Saltăn - corespondent Pro TV.
Bărbaţi:
- locul I - Dorin Arsinte - Mesagerul de Bistriţa-Năsăud;
- locul II - Cristian Popa - As TV Bistriţa;
- locul III - Ioan Schone - Sîngeorz TV;
Nu au lipsit nici menţiunile care au fost acordate celor care mai trebuie să se antreneze în acest sens.
Cinci menţiuni speciale:
„Dispozitivul de scărpinat ţinta...la distanţă!” - a fost menţiunea atribuită reprezentantei cotidianului Mesagerul de B.-N. - Iulia Hoha. „Cu picioarele înapoi pe pământ” a fost rugat să revină Claudiu Olinca, reprzentantul Radio Balada, iar „Dispozitivul pentru antrenament universal” i-a revenit lui Silviu Albu de la Sîngeorz TV. Liana Mureşan, Gazeta de Bistriţa, a fost îndemnată să încerce să concureze cu „Mai multe şanşe la...Mastechef!„ iar menţiunea: „Cu dedicaţie pentru Dorel...Vehicul pentru transportul orgoliului rănit” i-a revenit lui Cristian Berari de la As Tv Bistriţa.

La final, toţi cei prezenţi au fost invitaţi la o masă cu fasole şi cârnaţi. De remarcat buna organizare de care au dovadă, ca de obice, Jandarmeria Bistriţa, derulându-se fără niciun incident acest eveniment.
Activităţile dedicate Zilei Jandarmeriei Române de anul acesta continuă, joi 31 martie a.c., între orele 11.00-15.00, cu Punctul de Informare din Zona Big a municipiului Bistriţa, unde va fi expusă tehnica din dotare, vor fi organizate ateliere auto şi flash-mob-uri privind diferite moduri de acţiune a jandarmilor în misiuni.
Ziua Jandarmeriei va fi sărbătorită, luni 04 aprilie 2016, de la ora 12.00 pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistriţa unde va fi organizat un ceremonial militar specific, vor fi expuse tehnica şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului şi vor fi organizate exerciţii demonstrative atractive pentru publicul larg.
Nu vor lipsi de la activităţi cîinii de serviciu ai Jandarmeriei bistriţene care se bucură mereu de o atenţie deosebită în rândul celor prezenţi la aceste activităţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5