Judo masculin şi feminin

“Cupa Primăverii”

Recent a avut loc “Cupa Primăverii” la judo, organizată de Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa, la care au participat echipele judoka de la Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa, Drumarul Bistriţa, Netex Bistriţa şi CSS-CSM Cluj-Napoca.

Au fost prezenţi 64 de sportivi care s-au întrecut pe suprafeţele de luptă Tatami, atât la masculin cât şi la feminin. În urma “luptelor disputate”, clasamentul pe echipe a fost stabilit, de către arbitri şi în urma punctajului obţinut, astfel: la masculin – locul I a fost obţinut de către Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa, locul II – CSS-CSM Cluj-Napoca şi locul III – Drumarul Bistriţa. La feminin, clasamentul arată astfel: locul I – Drumarul Bistriţa, locul II – CSS-CSM Cluj-Napoca.

De remarcat faptul că sportivii au fost antrenaţi şi mobilizaţi la această competiţie şi s-au evidenţiat obţinând rezultate pe măsura categoriei de vârstă şi a antrenamentului profesionist făcut de conducătorii lor sportivi.

Rezultatele obţinute de Clubul de Judo şi Arte Marţiale Bistriţa la individual au fost pe măsura valorii sportivilor, antrenaţi de Vasile Bodea, antrenor şi deţinător al centurii negre, având ca director la acest club pe ing. Emil Şandor.

Astfel, U 11 +55 kg – locul II a fost obţinut de Paul Racoţi de la Şc.Gen. nr.1; U 13 34 kg – locul I - Vlăduţ Farcaş de la Şc.Gen.nr. 4; U 13 38 kg – locul I - Raul Suciu de la CN “Liviu Rebreanu”; U 13 42 kg – locul I - Răzvan Bodea de la Şc.Gen.nr.3; U 13 50 kg – locul II - Andrei Dos de la Şc.Gen.nr. 1; U 13 55 kg – locul I – Teodor Baldean, LPS Bistriţa; U 13 +55 kg – locul I – Pavel Sângeorzan, Şc.Gen.nr. 1 Bistriţa şi U 13 +66 kg – locul I – Denis Moldovan de la Şc.Gen.nr. 1 Bistriţa.

A fost o cupă şi o întrecere necesară, în care s-au verificat calităţile sportivilor pentru viitoarele confruntări şi felicităm antrenorii şi sportivii care au obţinut rezultate deosebite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5