Cupa Someș la înot a ajuns la ediția a III-a

În perioada 20-21 octombrie, în bazinul didactic din orașul Beclean se va desfășura a III-a ediție a Cupei Someș  la înot. Concursul este organizat de Clubul Sportiv Tibi, ediția din acest an fiind un proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Competiția beneficiază și de sprijinul Primăriei orașului Beclean și al unor inimoși sponsori.

Concursul se desfăşoară pe durata a 3 reuniuni, în bazin de 25 m, cu cronometraj electronic semiautomat, sâmbătă de la ora 9.30 și de la 17.00 și duminică de la 9.30. Competiția se desfășoară în sistem open, cu serii alcătuite după timpii de înscriere, dar premierile se vor face separat pe fiecare categorie de vârstă și sex (2011 și mai mici, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 și mai mari).

S-au înscris 165 de concurenţi de la 15 cluburi din țară. Cluburile înscrise sunt: CS Acvatic Performer Cluj-Napoca, CS Aqua Baia Mare, ACS Academia de Înot Baia Mare, CS Municipal Târgu Mureș, ACS Tibi Bistrița, CS Contratimp Târgoviște, CS Dinamo București, ACS Casa Ema Bistrița, CS Municipal Satu Mare, ACS Nada Florilor Fălticeni, CS Școlar Gura Humorului, CS Școala Generală nr.3 Suceava, CS Școlar Tîrgu Mureș, CS Universitar Suceava și ACS Delfinii Turda.

Toți sportivii vor primi un premiu special, antrenorii lor și staff-ul tehnic al competiției va primi câte un frumos tricou inscripționat cu datele competiției. Se vor acorda medalii şi diplome pentru locurile 1, 2, 3 (aur, argint, bronz), iar cel mai bun sportiv al categoriei  declarat pe baza punctajului FINA acumulat în probele categoriei sale de vârstă va primi “Cupa Someş 2018”. Se vor premia și echipele clasate pe primele 3 locuri cu “Cupa Someş 2018”, clasament calculat pe baza regulamentului concursului.  

Considerăm că si această ediție reprezintă o bună promovare a înotului din județul Bistrița-Năsăud. În acest sens mulțumim domnului primar Nicolae Moldovan pentru sprijinul acordat pentru organizarea acestei competiţii.

Asociația Club Sportiv Tibi

Președinte, Tiberiu Horgoș 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5