Curs de manager de proiect la CCI BN. Preţul este de 1.000 de lei

În perioada următoare, CCI BN va organiza o sesiune de formare profesională în domeniul manager de proiect.

,,Acest curs de specializare, cu o durată de 70 de ore, este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi se finalizează cu un certificat de absolvire recunoscut la nivel naţional. Menţionăm că dezvoltarea competenţelor în acest domeniu este necesară persoanelor care gestionează sau lucrează în proiecte, indiferent de sursa din care acestea sunt finanţate, acest tip de pregătire fiind benefic dezvoltării unor competenţe manageriale necesare oricărui loc de muncă ce presupune decizie, stabilirea obiectivelor, managementul timpului, riscului, calităţii”, ne comunică Monica Mureşan, secretar general CCI BN.

Preţul cursului este de 1.000 lei de persoană. Actele necesare înscrierii la curs sunt: - copie CI/BI; - copie certificat naştere; - copie certificat căsătorie (în cazul schimbării numelui); - copie diplomă de studii superioare.

,,Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă aşteptăm la sediul nostru din Bistriţa, strada Petre Ispirescu, nr.15 A, etaj 2, tel/fax 0263.230.640 int. 103 sau 0733.900.204, email: [email protected]", a precizat Monica Mureşan, secretar general CCI BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5