Dacă e “Celtic Transilvania”, e festival

La sfârșitul lunii iulie (în zilele de 22, 23, 24), pe platoul de lângă Băile Figa, Asociația Culturală “Celtic Transilvania” vă invită la ediția a treia a festivalului “unic în România și chiar în estul Europei”, “eveniment complex” “în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica bună. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici. În cadrul acestuia ne propunem să aducem în atenția publicului, printr-o atmosferă inedită, aspecte mai puțin cunoscute ale vieții celților care între secolele VI î.Hr. și III d.Hr. au trăit în imediata apropiere a orașului nostru.”, subliniază organizatorii.
Din programul zilei de vineri, 22 iulie, fac parte: tradiții, folk, folclor și metal; Teatrul nescris de la Șanț; Mădălina Ancuța Mîrza; Vasile Soporan și taraful de la Frata; Ana Ilca Mureșan, Maria Casandra Hauși și Nicolae Pitiș; A. McGuinness & Trevor; trupa Arhaic; Ad-Hoc; Dirty-Shirt.
Sâmbătă, 23 iulie, va fi “Noaptea barbarilor”, cu: New Proscenium, Ethernus, A-Na-Na, Halmyris, Ashaena, GOD, Bucovina.
Duminică, 24 iulie, “Irish night” va fi cu: Brian Moloney, Little Routes, Mist, Richie Healy, Andrew McGuinness & John Trevor, Selfish Murphy.
Omnis Barbaria, Virtus Antiqua, Geto-dacii din Moldova, Terra Celtica (Polonia), Terra Taurina (Italia) îi vor purta pe participanți prin antichitate, alături de celți, daci și romani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5