Dat în urmărire în Italia, prins la Rodna

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii au depistat trei persoane urmărite, printre care şi un bărbat cu mandat european de arestare. La Rodna, poliţiştii din localitate l-au găsit pe B.L. de 22 ani, împotriva căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare din 27.03.2013. “Acesta este căutat pentru comiterea infracţiunilor de conspiraţie criminală şi primire de bunuri furate, fapte comise în anul 2012. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa Năsăud, în vederea extrădării”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al IPJ BN.

În weekend a fost depistat, la Bistriţa, un bărbat de 43 ani din Ciceu Mihăeşti, care a fost condamnat de Judecătoria Dej la 4 luni închisoare, pentru pentru comiterea infracţiunii de tăinuire. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistriţa.

Printre “urmăriţi” a fost şi o adolescentă de 14 ani care fugise de trei zile de acasă. Escapada sa a eşuat, iar poliţiştii au predat-o familiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5