De 1 iunie, la Năsăud sub semnul copilăriei

Trecutul este una dintre liniile care ne conturează portretul. Însă, cu cât zilele ne sunt mai numeroase, cu atât mai mult amintirile se pierd prin labirintul minții. Fiind prinși în agitația continuă a lumii de astăzi și captivi în grijile zilelor de mâine, uităm să respirăm, să reflectăm asupra clipelor care ne-au format și marcat. Astfel, cu ocazia zilei de 1 iunie, Clubul Copiilor Năsăud a organizat o emoționantă întâlnire cu elevi din diferite generații, un prilej de regăsire a momentelor uitate în negura anilor precedenți.
Mulțumită doamnei profesor Maria Rus, care a salvat sute de lucrări artistice ale foștilor ei elevi, am avut posibilitatea de a face un pas înapoi în anii copilăriei, de a ne redescoperi inocența și de a ne revedea, prin ochi de adulți sau adolescenți, naivitatea, spontaneitatea și creativitatea anterioară.
Fiecărui participant i-au fost înapoiate propriile lucrările concepute cu ani în urmă, iar unii dintre ei au reușit să se recunoască în video-urile prezentate, de la diverse spectacole de teatru. Elevii au schimbat numeroase idei și gânduri, au depănat amintiri prețioase, râzând și bucurându-se de momentele pline de candoare și imaginație.
În realizarea acestei reuniuni s-au implicat tineri voluntari și părinți, în mod deosebit doamna Simona Cîrcu, care și-a dedicat timpul pentru derularea activității, realizând atât decorul, cât și protocolul.
Acest eveniment a încântat sufletul tuturor participanților, realizându-se o întâlnire de suflet, atât a elevilor cercului de teatru, cât și a sinelui prezent cu cel trecut.
Timar Nicola
Cloșcă Dinuța
Clubul Copiilor Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5