De azi, Vasile Sebastian Dâncu, în PSD Bistrița-Năsăud. Va candida pentru o funcţie importantă la nivel naţional. "Sunt născut aici, în cel mai dinamic judeţ din ţară în dezvoltare"

Preşedintele PSD BN, Emil Radu Moldovan, l-a propus, la Conferința Județeană Extraordinară a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, la Centrul Cultural Dacia, pe prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu, născut în Runcu Salvei, în numele PSD Bistrița-Năsăud, candidat la funcția de președinte al Consiliului Național PSD, votat în unanimitate de sutele de membri participanţi. Tot de azi Vasile Sebastian Dâncu s-a înscris în PSD Bistrița-Năsăud.
”PSD are nevoie să își recâștige credibilitatea, are nevoie să readucă intelectualitatea în acest partid, România are nevoie de oameni de valoare, iar politicile publice să devină prioritate în PSD. Am mare încredere că PSD poate renaște, am mare încredere că Vasile Dâncu, preluând conducerea CN al PSD, alături de echipa pe care sunt convins că are capacitatea să o formeze, va putea să rescrie o doctrină politică modernă de stânga, pe care PSD trebuie să o îmbrățișeze. Trecutul recent al PSD trebuie să rămână doar o amintire urâtă, PSD trebuie să redevină în ochii oamenilor partidul profesioniștilor, partidul pregătit să găsească soluții la toate problemele comunităților. Este o mare bucurie pentru mine implicarea lui Vasile Dâncu. Am făcut un lucru foarte bun, care va schimba fundamental în bine imaginea PSD, propunându-l pe Vasile Dâncu pentru această funcție”, a declarat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.
"Suntem foarte mulţi din noi care ne punem în politică mintea şi sufletul şi suntem trataţi urât. Politica trebuie să vorbească despre oameni. Pentru politicieni trebuie să fie importantă fericirea oemenilor. Sunt născut în acest judeţ şi mă mândresc cu acest lucru pentru că este cel mai dinamic din ţară din punct de vedere al dezvoltării, nici Clujul nu a reuşit să facă, cu toate resursele o dezvoltare aşa. Nu e puţin lucru. În acest haos politic în care s-au urmărit interesele unora noi, bistriţenii, am avut la Bucureşti oameni cu care nu mi-a fost ruşine şi este foarte important. Suntem un judeţ mic cu oameni extraordinari, chiar dacă ne era ruşine de ceilalţi. Este o valoare a bistriţenilor. Nici unul dintre dumneavoastră nu trăţi din politică, ci aţi venit pentru a face ceva pentru comunitate şi aici ne deosebim de ceilalţi. De la Bistriţa să dăm semnul de a adopta un nou spirit politic. Să nu mai repetăm greşelile din ultimii 3 ani, când am pierdut 60% din alegători. Nu s-a întâmplat niciodată acest lucru, deşi nu am avut opoziţie, am investit bani destui în dezvolatare, sute de măsuri de modernizare a comunităţilor. Să încercăm să nu mai avem o reprezentare subculturală sau de interese de grup. Resursa de partid a fost răspândită în toate felurile. Să aducem oameni noi la partid, intelectualii acum vin când esti în opoziţie. Acum e momentul când vin cu sufletul pentru a se lupta pentru o cauză. Există o speranţă pentru că avem competiţie foarte slabă" a declarat prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu.
Prezent la conferinţă, Cozmin Guşă a declarat că în momentul în care Dâncu se va hotărî să candideze la funcţia de preşedinte, va fi alături de el în campanie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5