De Bobotează, deputatul Daniel Suciu a îmbrăcat costumul popular după 25 de ani, s-a întâlnit cu primarii şi a servit găluşte cu păsat la mama Uţă

Deputatul Daniel Suciu şi-a petrecut Boboteaza şi Sfântul Ioan în mijlocul oamenilor din judeţ. De Bobotează a fost la Zagra, unde a asistat la sinţirea apelor de către protopopul Ioan Dâmbu. "Innoiti-va mereu și gândiți bine. Înainte de a va uita la alții, uitati-va în voi insiva" postează Suciu pe facebiik făcând referire la predica părintelui protopop Ioan Dâmbu.
După slujba de la Zagra a mers la Balul Insuratilor din Sieu. "Starostele primar Olimpiu m-a făcut sa îmbrac costumul popular complet după mai bine de 25 de ani. Felicitari celor care joaca atât de bine pe Sieu, iar eu cum sunt cam stângaci, mi-am băgat om, pe Gore. Ce a iesit...vedeți imediat. oamenii mi-au zis ca mi se şade" scrie deputatul pe pagina personală de socializare. El a fost îmbrăcat într-un costum complet de Someş, Cămaşă, curea şi cizme de piele, pieptar cu ciucuri şi cuşmă.
În aceste zile Suciu a avut întâlniri în colegiu cu o serie de primari: Vasile Cocos- Reteag, Grigore Bradea-Chiuza, Dumitru Buscoi-Zagra, Romeo Florian- Lechinta.
Un punct aparte a fost întâlnirea cuu mama Uță, din Beclenut, care l-a servit cu găluşte cu pasat.

Comentarii

08/01/14 08:17
Colegiul 2

Urmaresc si eu cu interes activitatea deputatului Suciu in teritoriu. Cred ca este cel mai activ si cel mai vizibil ales, un om care intr-adevar merita sustinerea oamenilor care l-au votat. Felicitari si tot asa!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5