De Buna Vestire, Corala „A.Mureşanu” invitată la Mureşenii Bârgăului

În splendida duminică a Bunei Vestiri, Corala „A.Mureşanu” Bistriţa a dat răspuns unei mai vechi invitaţii a părintelui Andrei Cotuţiu şi a credincioşilor din Mureşenii Bârgăului şi a poposit pentru câteva ore în pitoreasca aşezare de la capătul Văii Bârgăului. În biserica arhiplină, Corala a dat răspunsurile la Sf. Liturghie, iar la finalul acesteia a susţinut şi un microconcert cu piese corale religioase în cunoscuta-i manieră interpretativă imprimată de arhid. prof. Cornel Pop.
Părintele Cotuţiu, profund emoţionat, a mulţumit Coralei şi d-lui dirijor pentru efortul de a veni azi în mijlocul credincioşilor şi de a-i încânta cu virtuozitatea glasurilor „coborâte din Cer”.
„A fost un frumos cadou pe care ni l-aţi făcut azi, a fost şi demonstraţia modului în care se cântă, dar şi o dovadă de dragoste creştină şi dăruire făcută aproapelui în Postul Învierii Domnului, lucru pentru care vă suntem recunoscători şi vă invităm să ne fiţi dragi oaspeţi cât mai des”, a mai adăugat părintele Creţiu, la finalul cuvântului de învăţătură, apoi a invitat şi a însoţit Corala la un peşte şi un pahar de vin la Valea Străjii.
Ştefan Pop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5