De ce ai nevoie pentru o bucătărie noua: Lista completă

Atunci când te muți într-o casă nouă, poate fi dificil să îți echipezi bucătăria cu toate ustensilele necesare. Piața este supra saturată, și există mii de repere din care poți alege. Din acest motiv, poți să cazi într-un paradox al deciziilor, dar nu îți face griji. Ți-am pregătit o listă de elemente de care ai nevoie pentru o bucătărie nouă.

 

Set de oale, tigăi și vase de copt

Indiferent de care sunt obiceiurile tale în bucătărie, vei avea nevoie cu siguranță de un set de oale. Chiar dacă nu ești genul de persoană care gătește ciorbă, sau care petrece mult timp în bucătărie, cel mai probabil vei fierbe măcar niște paste sau câteva ouă.

Câteva tigai de dimensiuni diferite sunt esențiale în bucătărie. Poți opta pentru o tigaie mică, în care să prăjești ouă ochiuri și o omletă și pentru o tigaie înaltă care să îți permită să pregătești un fel de mâncare compet.

Vasele de copt te vor ajuta să pregătești o masă sănătoasă, cu puține grăsimi. În plus, vei prepara o cină savuroasă cu minim de efort. Trebuie doar să tai alimentele, să le asezonezi și să pui tava în cuptor.

Mixer

Dacă nu ești pasionat de gătit și nu pregătești pâine sau prăjituri, nu vei avea nevoie de un robot de bucătărie performant, dar un mixer nu îți poate lipsi din bucătărie. Există multe opțiuni accesibile, care nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Set de vase

Atunci când trebuie să echipezi o bucătărie, vei avea nevoie și de un set de vase. Ca să nu te complici, poți să optezi pentru un set complet cu farfurii, castroane, căni și pahare.

 

Cuțite profesionale

Importanța unor cuțite profesionale este evidentă. Atunci când încerci să gătești și nu folosești cuțitele potrivite, munca ta va fi mult mai grea și rezultatul nu va fi pe măsură.

 

Cântar de bucătărie

Este dificil să urmezi o rețetă atunci când nu poți măsura cantitățile exacte și nu poți măsura corect folosindu-te de o lingură sau o cană. Din acest motiv, un cântar de bucătărie nu poate lipsi din casa ta.

 

Ustensile din lemn

Tigăile, grătarul sau oalele pe care le folosești se vor deteriora dacă folosești linguri de metal pentru a amesteca în mâncare sau pentru a întoarce carnea. Un set de ustensile de lemn te vor ajuta să le păstrezi ca noi o perioadă lungă de timp.

Aceste obiecte nu pot lipsi din bucătăria ta, indiferent de obiceiurile culinare pe care le ai. Desigur, va trebui să mai achiziționezi și un set de tacâmuri, un polonic și câteva caserole în care să stochezi mâncarea, dar vei putea completa în timp bucătăria cu toate elementele care lipsesc.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5