De ce iar în stradă?

În decembrie ’89 au murit 1400 de oameni, cei mai mulţi tineri, pentru democraţie, pentru libertate.

Alături de ei am fost şi eu, am văzut cum tineri cădeau străpunşi de gloanţe, sub ochii mei, în faţa fostului Comitet Central.

Deci, domnule Băsescu şi Boc! Vreţi iarăşi să curgă sânge pe caldarâm? Acum se strigă iarăşi Libertate, Democraţie şi Adevăr. Chiar nu vă pasă că ei stau în frig zi şi noapte? Ei nu strigă numai că aţi redus salariile şi aţi impozitat pensiile, strigă că au fost minţiţi şi că aţi reuşit să instalaţi dictatura de care credeam că am scăpat în 1989.

Aţi uitat că în campania electorală din 2009 aţi declarat public pe un post de televiziune, atunci când aţi fost întrebat dacă reduceţi salariile şi pensiile, în cazul în care România intră în recesiune, iar răspunsul a fost în niciun caz, acelaşi cu al domnului Boc?

Domnilor Băsescu şi Boc, e timpul să renunţaţi la putere. Palatele Cotroceni şi Victoriei nu sunt ale dumneavoastră, sunt ale poporului. Poporul v-a trimis acolo, crezând în promisiunile ieftine cu care l-aţi dezamăgit. Poporul care v-a dat votul, acum vi-l cere înapoi.

E mai bine şi mai onorabil să pierzi prin adevăr, decât să câştigi prin minciună, aşa cum aţi procedat toţi de la putere şi uite unde s-a ajuns. Dacă aţi lăsa protestanţii să manifeste liber, fără să fie înconjuraţi de jandarmi, vă asigur că nu se va întâmpla nimic. Noi, în ’89 n-am fost păziţi de nimeni, armata a trecut de partea noastră.

Fac un apel la toate forţele de ordine: Nu torturaţi părinţii şi fraţii că vă bate Dumnezeu. Ceea ce cer ei, cer şi pentru voi. Nu uitaţi că vremea e aproape când o să fiţi judecaţi de popor.

Vă roagă un om de 87 de ani, care este tată şi bunic.

Explicaţii: Am locuit în Bucureşti 41 de ani, iar în 1991 m-am mutat în Bistriţa.

Gheorghe Mardare

Comentarii

23/01/12 23:08
Vizitator

Esti portocaliu?Atunci fa-ti bagajele si pleaca >>>Va ajunge nenorocitilor,mincinosilor si iresponsabililor ...Zilele voastre sant numarate

23/01/12 19:05
Vizitator

D-le Mardare ,puterea intr-un stat democrat cum pretindem a fi nu se schimba sub presiunea catorva manifestanti indiferent ce motive ii tine in strada .Apoi faceti o mare confuzie comparand situatia de acum cu cea din 89 .Si mai am o vorba nu mai vorbiti in numele poporului .Nici macar 100.000 de oameni daca ar manifesta nu ar reprezenta poporul asa ca lasati reformele statului sa mearga inainte si fi convins ca un presedinte de talia lui Basescu nu o sa mai avem nici peste 100 de ani.

23/01/12 18:36
Vizitator

..aceste intrebari trebuie puse psd=pc=pnl ,domnule Gheorghe Mardare.
Ei au dus tara in colaps.ei au furat tot ce se poate.
Noi romanii ar trebuii sa aducem multumiri acestui guvern,care a facut ceva pentru aceasta tara,daca erau la guvernare liberalii si socialistii,acum in acest moment eram mai rau decit grecii,deci trebuie sa fim abiectivi.
D-stra trageti la raspundere pe cei ce muncesc si ai incurajati in continuare pe iliescu,voiculescu,nastase sa distruga si acele putine reforme facute..,deci manipulati.
Va rog nu comparati '89 cu 2012,in '89 a fost lovitura de stat sub conducerea lui ilici iliescu (kgb si criminal)
iar acum este pura manipulara a la ponta.antenescu,voiculescu,lichelele acestei societati.
Nesimtire si tupeu 100%

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5