De ce să cumperi compactoare manuale pentru deșeuri?

Deșeurile pot ocupa un loc considerabil din curtea unei firme sau depozit, mai ales dacă sunt multe într-un spațiu redus de stocare. Un sistem care să reducă aceste materiale și să le facă mai puțin voluminoase este perfect. Presele mici manuale pot ajuta substanțial în acest sens.

Un compactor de gunoi manual de calitate economisește mulți bani într-o unitate mică. Ele sunt potrivite pentru: magazine, restaurante, hoteluri, școli, birouri, spitale, farmacii, depozite.

O mică revoluție în domeniul gestionării deșeurilor este reprezentată de modelele de compactoare manuale care reduc considerabil volumul deșeurilor reciclabile. Ușor de utilizat, pot fi și cea mai simplă cale de a face baloți compacți.

Ca să nu mai vorbim de faptul că acest echipament ofertant face și o importantă economie de spațiu.

Un exemplu?

O minipresă MACFAB Glass Crusher de la Awe Compactors:

●                   reduce volumul deșeurilor de sticlă de până la 5 ori;

●                   compacteaza direct în containere de 140 litri sau 220 litri;

●                   este utilajul de compactare perfect pentru restaurante, baruri, hoteluri și centre de reciclare de dimensiuni mici;

●                   este foarte ușor de folosit;

●                   poate fi pusă ușor oriunde, pentru că nu ocupă mult loc.

Un compactor manual, generic vorbind, este într-adevăr capabil să reducă volumul deșeurilor foarte mult și poate fi utilizat nu doar pentru sticlă, ci și pentru hârtie, carton, plastic (PET-uri, plastic moale și rigid) și chiar unele tipuri de metale (doze de aluminiu, de exemplu).

Se poate reduce volumul deșeurilor rezultate din activitatea desfășurată și cu până la 80%. Plus că nu are nevoie de alimentare electrică. Rezultă niște baloți ușor de manevrat.

Nu este necesară nicio întreținere specială. Dacă concasorul se murdărește, se șterge foarte ușor cu o cârpă umedă.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizatorul trebuie doar ca să aibă grijă să scoată capacele de la recipientele din plastic și de la cutiile tip ambalaj de carton înainte de a le pune în recipientul de compactare.

Acest lucru va permite micuței prese manuale pentru deșeuri ca să forțeze aerul din recipient în timpul procesului de compactare.

Compactorul manual este foarte ușor de utilizat și nici nu necesită vreo forță specială: pur și simplu lucrătorul care îl folosește acționează maneta și se sprijină pe pârghie pentru ca pe presarea să se realizeze.

Nu mai este nevoie de cutii sau containere pentru depozitarea deșeurilor compactare, deoarece ei sunt transformate în niște baloți ușor de stocat și foarte ușor de manevrat.

Presa se livrează în cutie. Pachetul primit de clientul ce a comandat un astfel de micuț compactor manual  include toate componentele, instrucțiuni complete pentru asamblare și manualul de operare a echipamentului folosit în procesarea deșeurilor reciclabile.

Sumarul avantajelor folosirii unui compactor manual

Economisirea energiei

Datorită pârghiei inteligent proiectate de către fabricant, este foarte ușor de utilizat și reduce cu până la 80% volumul deșeurilor reciclabile. Este vorba evident de forța fizică a operatorului, deoarece despre vreun consum de energie electrică nu poate să fie vorba, echipamentul neavând nevoie de conectare la priză.

Soluție inteligentă pentru micii agenți economici

Presa manuală este modalitatea inteligentă de a crește eficiența activității desfășurate în domeniul reciclării materialelor refolosibile dacă cantitatea acestora nu este foarte mare într-o unitate de timp (zi, săptămână, lună).

Compatibilitatea

Minipresa este un utilaj extrem de versatil, care poate compacta fără probleme o mulțime de deșeuri, de la hârtie, pungi de plastic, ambalaje din carton și pet-uri, până la doze de aluminiu și sticlă.

Calitatea superioară

Compactorul manual are o construcție stabilă și este fabricat din metal. Prin urmare, va fi de mare ajutor în gestionarea deșeurilor pentru o lungă perioadă de timp.

Datorită efectului de pârghie, se poate apăsa fără efort volumul de deșeuri din container.

Economie de spațiu

Deoarece este extrem de suplă, micuța presă nu va încurca pe nimeni, putând fi așezată oriunde, cu atât mai mult cu cât nu are nevoie de conectarea la rețeaua de curent electric.

Cost redus

Având în vedere că este un utilaj cu o construcție relativ simplă și fără o parte electrică, prețul de comercializare este unul foarte atractiv pentru clienți.

Unde găsiți asemenea echipamente de compactare deșeuri? Evident la Awe Compactors!

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5