De Ziua Copilului, concerte cu Akcent şi Pepe, la Bistriţa. Vezi cine a câştigat Trofeul concursului „Aş dori să fiu o stea”

De Ziua Copilului, la Bistriţa, s-a derulat ediţia I a concursului „Aş dori să fiu o stea”. În urma preselecţiei, 22 de momente artistice au urcat pe scena Palatului Culturii, în faţa unui juriu prezidat de Adrian Sînă de la Akcent, cel care, împruenă cu colegii, au şi susţinut un recital pe scenă în ziua concursului.
În ziua Galei, evenimentul a avut loc pe scena din faţa instituţiei, primarul municipiului Bistriţa – ing. Ovidiu Creţu, alături de directorul Dorel Cosma acordând trofee şi diplome tuturor participanţilor, însă în urma clasamentului premiile în bani au fost următoarele: locul I şi 500 euro – Ansamblul „Doiniţa”, locul II şi 300 euro – Cristian Nicolae Moldovan, locul III şi 200 euro – Yasmina Ioana Butilă, iar Ioana Ştefania Barteş, la 6 ani, a primit premiul de popularitate – 100 de euro.
După premiere a urmat un concert susţinut de îndrăgitul Pepe, jurat la rândul lui în cadrul emisiunii „Next star” de pe Antena 1.
Au fost două zile în care atât copiii, cât şi părinţii lor s-au bucurat de concerte extraordinare cu artişti renumiţi ai ţării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5