Delia Fontul preia şefia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

Începând cu data de 26 octombrie, Delia-Claudia Fontul va promova temporar în funcţia publică de conducere de director general din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud. Fontul va rămâne în funcţie până la data încetării suspendării de drept a titularului postului, Margit Moldovan.

Din noua postură, Delia Fontul va avea un salariu de bază brut de 2 756 lei.

Toate astea se vor întâmpla, dacă proiectul de hotărâre promovat de preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan, va fi adoptate, ceea ce nu e greu de crezut.

Delia Fontul vine la DGASPC BN, prin transfer, de la Cămunul pentru Persoane Vârstnice Nuşeni. Interesant este că aceasta a dat în judecată instituţia pe care o va conduce, probabil pentru aspecte financiare. Oricum, primul termen este în 16 mai 2013, poate se răzgândeşte.

Comentarii

23/10/12 21:54
maria

pt redactie : nu vine prin transfer de la Caminul pentru Persoane Varstnice Nuseni; ci va fi promovata de pe functia de sef serviciu in cadrul DGASPC B-N functie pe care o ocupa in prezent, nu cea de la nuseni; institutia a fost data in instanta nu pentru aspecte financiare ci pentru aspecte procedurale ale unor concursuri organizate de cei care se aflau atunci la conducere; primul termen nu este 16 mai 2013, au mai fost si altele in cauza.Pe viitor ar fi bine sa va informati inainte de a scrie.

15/11/12 13:40
Anonim

Unu la mana nu mai era sef serviciu la Nuseni pentru a picat examenl , doi la mana vine prin transfer deoarece a trebuit sa sustina un examen pentru ea nu era funcionar public.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5