Deputat Robert Sighiartau: Cu credință, speranță și dragoste rostim cu toții Hristos a înviat!

Suntem în Săptămâna Patimilor și ne îndreptăm către Înviere. Nicicând pentru societatea în care trăim mesajul pascal nu a fost mai potrivit ca în acest an: după pătimire, urmează Învierea. Am trecut printr-o încercare grea, dar vedem deja lumina. Cu mai marea prețuire a ceea ce avem și a sacrificiilor făcute pentru depășirea acestei încercări, cu credință, speranță și dragoste vom rosti curând cu toții: Hristos a înviat!
Deputat Robert Sighiartău,
secretar general al Partidului Naţional Liberal

Comentarii

06/05/21 10:19
Gica Contra

Da frate Roby... " Adevarat c-a iviat ! " dar stau si va intreb ce va mai fata mintea si microcipurile alea virusate ... ?!
Am auzit de la radio... ca va ganditi sa modificati legea asigurarilor RCA... si sa fortzatzti oamenii si circula cu masinile pe drumul public si ba... sa fie obligati sa-si faca asigurare RCA .
Mai Robytza... este o prostie nationala si cu asta apoi chiar ca va veti da cu dreptul in stangul... VINOVATIA LA ACCIDENTE SI PERICOLUL SOCIAL NU ESTE MASINA MA... ci " boul " de la volan , care incalca si nu respecta regulile de circulatie ... SI AR TREBUI MODIFICATA LEGEA ASIGURARILOR... ASTFEL INCAT NU MASINA SA FIE ASIGURATA CI SOFERUL ... CA EL ESTE CEL CARE COMITE ACCIDENTUL NU MASINA . Apoi soferul, indiferent la ce masina se urca la volan, el este cauzatorul si el raspunde de ceea ce face ... in traficul rutier.
Maaa... faceti ce faceti si numai cu intiative si curiozitati din astea veniti in fata noastra, cu ajutorul carora ati ajuns la butoane ...
Faptul ca este plin de rable parcate peste tot si aiurea, credeti voi ca daca-i obligati pe oameni sa-si faca asigurare... n-or sa mai fie (?)... sa fim seriosi . Din contra, avand numere de circulatie ( deci fiind inmatriculate inca... ) numai bine puteti identifica proprietarii sa-i amendati daca si le abandoneaza pe domeniul public.
Ma, treziti-va si faceti legi pentru oameni si nu pentru " ma...fia din asigurari " , dupa ce ca desi nu circulam cu masinile in spatiul (M) UE ... ne obligati prin lege si-i musai sa avem politza " carte verde " ... !
Maaaaa... NU VA MAI BATETI JOC DE NOI MAAAA... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5