Deputatul Daniel Suciu: A fost anul reconstrucției în echipa PSD Bistrița! Mulțumim tuturor!

A fost anul reconstrucției în #echipaPSD, poate cel mai bun din ultimii mulți ani. Zeci de evenimente la care au participat în total peste 7.000 de bistrițeni, toate au avut rolul de a cristaliza o stare de spirit, o altfel de organizație, o echipă nouă pregătită să ofere altceva Bistriței. 
 MULȚUMIM tuturor celor ce au ales să ni se alăture pe acest drum și le dorim bistrițenilor un #2024 plin de împliri, sănătate și un oraș pe măsura sufletului lor!
#NOIsuntemechipaPSD, este mesajul transmis de deputatul Daniel Suciu, președintele PSD Bistrița.
 
 
 
 

Comentarii

29/12/23 13:31
Ovidiu

Du-te mai copile cu reconstrucția ta. Nu și fost de doua ori a câștiga Sangeorzul. Pai reconstrucția trebuie inceputa cu plecarea ta!

29/12/23 15:09
un cetatean

Iar abereaza tovarasul Suciu!

29/12/23 15:35
Toni

Motto:
Alte masti, aceeasi piesa,
Alte guri, aceeasi gama,
Amagit atât de-adese
Nu spera si nu ai teama.
(Mihai Eminescu- GLOSSA)

Despre ce reconstrucție în echipa PSD Bistrița vorbeste acest neica-nimeni pe nume Daniel Suciu. Dupa după 12 ani în care PSD Bistrița a deținut cea mai mare putere cu Ovidiu Crteu la conducerea organizatiei si in calitate de primar al municipiului, a urmat viceprimarul Cristian Niculae la cârma organizatiei locale a PSD si cu toate astea a pierdut alegerile pentru postul de primar in anul 2020. Acum vine Daniel Suciu si vorbeste de reconstructia PSD Bistrita, fara nici un argument. Vorba lui Moromete "Păce te bazezi ?"

29/12/23 20:47
Bravo!

Bărbații în față, ca la musulmani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5