Deputatul Doina Pană acuză Guvernul de iresponsabilitate pe tema stării de alertă

S-a incheiat și ședința online de astăzi din plenul Camerei Deputaților, după aproape 11 ore de dezbateri și vot final, cu două foarte scurte pauze.
În modul total iresponsabil care il caracterizează, Guvernul PNL, deși vorbește de mai bine de două săptămâni de trecerea din starea de urgență in starea de alertă, a trimis abia alaltăieri Parlamentului proiectul de lege.
Un proiect de lege plin de aspecte de neconstituționalitate, o adevărată tentativă de instaurare a dictaturii în România!
Un proiect foarte prost, trimis foarte, foarte târziu!
Parlamentul României, responsabil ca de obicei, printr-un efort comun uriaș, a reușit în doar două zile, să corecteze substanțial proiectul și să-l voteze. În doar două zile: dezbateri în comisii, amendamente, dezbateri în cele două plenuri și vot final in ambele Camere.
Conform procedurilor legale, dupa votul de astăzi, în timp de două zile legea poate fi contestată la CCR, apoi pleacă la Președinție pentru promulgare și după spre Monitorul Oficial.
Abia după 3 zile de la publicare în MO, intră în vigoare. Adică, cel mai devreme luni, 18 mai!
Adică 3 zile in care a expirat starea de urgență, fără să poată exista stare de alertă!
De ce a facut acest lucru Guvernul?
Pentru orice om normal la cap, există un singur răspuns: #IresponsabilitateMaximă

sursa: facebook Pană Doina

Comentarii

15/05/20 13:09
un cetatean

Vai, ce efort urias a facut parlamentul.Doamna, nu pentru a munci in interesul cetatenilor sunteti acolo? Dumneavoastra nu stiti altceva decat sa vanati greseli,sa puneti bete-n roate, si apoi cu tupeu sa ne spuneti ca nu mai puteti de grija noastra.Partidul din care faceti parte a ridicat ipocrizia la rang de virtute.Vai de noi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5