Deputatul Ionut Simionca va distribui 1000 de viziere produse in judetul nostru celor aflati in prima linie de lupta cu virusul Covid -19

Felicit firmele din județul Bistrița-Năsăud care produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus

Am spus de nenumărate ori că firmele mici și mijlocii sunt coloana vertebrală și motorul economiei românești. Iată că IMM-urile sunt și cele care se alătură eforturilor statului în gestionarea acestei cumplite pandemii. În timp ce marile corporații cu capital străin și-au trimis angajații acasă și se preocupă doar de profit, mai multe firme mici din județul nostru s-au reprofilat și produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. Jos pălăria!

Îi felicit pentru inițiativa și le mulțumesc pentru promptitudine prietenilor mei de la Open Consult, de la care am cumpărat 100 de viziere, și Sepia Print, care îmi vor livra 900 de viziere fără să îmi perceapă costuri de manoperă.

Voi distribui cele 1000 de viziere produse în Bistrița-Năsăud celor care se găsesc în prima linie în bătălia cu Coronavirusul :

1. Cadrele medicale și personalul auxiliar de la:
a) Spitalul Județean BN
b) Spitalul Beclean
c) Spitalul Năsăud
d) Serviciul Județean de Ambulanță
2. Polițiști și militari
3. Poștași

Dacă puteți, la rândul vostru, să ajutați, nu ezitați să o faceți! În aceste zile, ajutorul fiecăruia dintre noi contează și poate face diferența în lupta pentru salvarea de vieți omenești.

#VăMultumim #Unitate #Responsabilitate #FirmeResponsabile #ÎmpreunăReușim #FărăCoronavirus #stamîncasa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5