Designerul bistriţean Emma Durnea şi-a deschis propriul atelier de modă

În urmă cu ceva timp scriam despre debutul tinerei creatoare de modă din Bistriţa, Emma Durnea. Iată că succesul nu s-a lăsat mult aşteptat.
La Cluj-Napoca, a avut loc inaugurarea atelierului de modă/showroom Emma Durnea. „Atelierul” oferă clienţilor posibilitatea de a-şi cumpăra articole unicat din noua colecţie, dar şi posibilitatea de a comanda îmbrăcămintea dorită.
Atelierul de modă oferă o gamă de produse unicat, articole făcute la comandă, dar şi pulovere tricotate, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
Atelierul/showroomul de modă se află în municipiul Cluj-Napoca, cartierul Mihai Viteazul, pe strada Traian nr. 9 ap 4.
La succesul acestei manifestări au contribuit make-up artistul Bianca Giurgiuca, fotograful Lucian Mândru, aranjamente florale şi accesorii Belle Feur boutique and events Cluj-Napoca, precum şi firma Redbull Cluj-Napoca, care a asigurat energizantele pentru invitaţi. Inaugurarea a început cu un concert live videoproiectat al trupei U2, a continuat cu o prezentare de modă a mini colecţiei „A nun's diary", colecţie inspirată din îmbrăcămintea călugăriţelor, iar la final s-au anunţat câştigătorii unor vouchere cadou, prin extragere la sorţi.
Referitor la eveniment şi colecţie, Emma Durnea a declarat: „Am avut ca inspiraţie hainele călugăriţelor, folosind doar non-culorile alb-negru şi am respectat linia foarte simplă şi sobră a îmbrăcămintei.
Am observat că unele fete se luptă foarte mult să capteze atenţia prin îmbrăcăminte vulgară crezând că asta înseamnă să fii sexy. Dar o femeie nu trebuie să se îmbrace vulgar pentru a fi frumoasă. Cu cât îmbrăcămintea lasă mai mult loc imaginaţiei şi misterului cu atât acea femeie este mai interesantă şi senzuală. Am decis să deschid acest atelier în Cluj-Napoca pentru că acest oraş, în materie de modă, are un potenţial foarte mare”.
Clientele din alte zone ale ţării pot face comandă pe pagina de facebook Emma Durnea, în mesaj privat. Până acum colecţia Emmei s-a vândut în toată ţara. „La cerere am făcut schiţe cu diverse modele dorite de cliente. Multe fete nu ştiu în ce categorie de formă a corpului se încadrează şi care sunt croielile care le avantajează, astfel că îmi dau mână liberă să concep ceva avantajos pentru ele. Sunt mereu atentă la cererile pe care le primesc de la cliente, ascult cu atenţie doleanţele acestora şi încerc, pe cât posibil să vin în întâmpinarea acestor dorinţe şi să le transform în realitate”, a completat tânăra creatoare Emma Durnea.
Dragostea creatoarei de modă pentru artă a transformat atelierul de modă într-un colţ de epocă. Clientele pot să-şi răpească o clipă din rutina zilnică pentru a-l vizita, savurând un ceai aromat, ascultând muzică bună şi, bineînţeles, să probeze ultime tendinţe de modă.
Bistriţenii care doresc să vadă creaţiile din colecţia toamnă-iarnă a Emmei Durnea sunt aşteptaţi sâmbătă, 23 noiembrie, la Hotel Metropolis, în cadrul evenimentului Fashion Day Event.
Mult succes în continuare!

Eni Fogarasi

Comentarii

14/11/13 06:26
geta

Felicitari!! Emma!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5