Diana Morar: Pârtia de schi, cea mai mare dovadă de incompetenţă

Consilierul municipal Diana Morar, preşedintele OF PNL B-N, a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, incompetenţa administrativă a municipalităţii, care constă „în incapacitatea de a face funcţională perla administraţiei locale PSD, pârtia de schi din Wonderland, din păcate gaura neagră a bugetului local".

„Conform calendarului de plăţi a municipalităţii, ne aflăm în prima parte a sezonului de schiat care a început pe 1 noiembrie. Se plătesc bani pentru întreţinere, începând cu 1 noiembrie. Nu mai comentez lipsa de zăpezii naturale, acesta este un dar exclusiv providenţial, comentăm modul de cheltuire al banului public, fără noimă. Pe scurt, în acest an nu avem pârtie de schi. Situaţia de urgenţă generată de prăbuşirea dealului şi surparea lacului de alimentare cu apă s-a dovedit a fi exclusiv una scriptică, prin care gaura neagră a mai înghiţit 390 mii de euro de la bugetul local", a explicat Diana Morar.

Potrivit acesteia, alunecările de teren au fost sesizate încă din vară, dar lucrările au început după patru luni de zile, iar în prezent, după deschiderea sezonului de schi, încă se mai lucrează.

În context, aceasta a reclamat un alt exemplu „de incompetenţă", şi anume faptul că aleşii locali trebuie să aprobe o nouă prelungire a contractului de transport public, municipalitatea având acest contract de nouă ani, cu două prelungiri consecutive. „În toată această perioadă, administraţia trebuia să organizeze o nouă licitaţie pentru delegarea acestui serviciu public, însă până astăzi, aparatul administrativ din primărie care cheltuie aproximativ 70 milioane de lei pe salarii, nu a reuşit să întocmească un Caiet de sarcini pentru transportul în comun", a mai spus Diana Morar.

Comentarii

23/11/18 15:04
Balan Marius- c...

HO, ho cate mai vin ! Pasarela suspendata, taierea copacilor din Piata Centrala, harababura cu intermodalul , mutarea catargului si tocana de monumente de la Prefectura etc.

24/11/18 10:52
Comentator

Doamna Morar, n-ati vrea sa candidati pentru functia de primar , sa vedeti cata competenta ati avea ... Dvs ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5