Din inimă pentru Aşezământul Sf. Iosif

Inimoşii elevi şi cadre didactice de la Grupul Şcolar Economic din oraşul Năsăud sunt „actorii” unor acţiuni umanitare îndreptate spre cei mai puţin norocoşi, mai năpăstuiţi de soartă. După ce, de Sfintele Sărbători Pascale, în urma organizării unor expoziţii tematice cu vânzare, au ajutat cu banii câştigaţi unii colegi mai nevoiaşi, iată că zilele trecute a venit rândul copiilor abandonaţi, dar crescuţi în Casa de Copii „Sfântul Iosif” din Odorheiul Secuiesc – Harghita. Acţiunea este a doua în acest an, fiind parte din proiectul educaţional „Speranţă pentru inimi neprihănite”, aşa cum ne informează directorii liceului, prof. Dorina Chitul şi Mariana Romocea.

Deoarece întreţinerea celor peste 130 de copii cu vârste între 3 şi 18 ani, este asigurată doar din ajutoare şi donaţii, gestul elevilor „economişti” din Năsăud a fost mai mult decât binevenit, cele 14 măicuţe din Congregaţia Ecumenică Greco-Catolică „Inimi Neprihănite” Odorheiul Secuiesc, declarându-se foarte mulţumite în înduioşate în acelaşi timp.

Elevilor, părinţilor lor şi profesorilor de la GSE, li s-au alăturat Şcoala de Arte şi Meserii din Rebra, magazinul „Blacteea”, brutăriile „Niagara” şi „Mustuine Prod” şi agenţia de transport „Lux Don Tur” din Rebrişoara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5