Doi bărbați din Teaca, care ar fi condus același autoturism, reținuți de polițiști!

La data de 21 august a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe drumul județean 173, pe raza localității Pinticu, însă conducătorul auto a refuzat să oprească.

"A fost urmărit și oprit in trafic și a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din Teaca, care nu deține permis de conducere. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,54 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În autoturism se mai aflau încă trei persoane, printre care și un bărbat de 40 de ani, din Teaca, despre care există suspiciuni că ar fi condus același autoturism, deși nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. În cazul lui, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,60mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată în comunicatul IPJ BN.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției, unde au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior au fost prezentați Judecătoriei Bistrița care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5