Doi bărbați și-au pierdut viața, loviți de un copac într-o pădure din Parva!

Astăzi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost anunțați prin intermediul 112 despre faptul că într-o pădure din Parva, doi bărbați se află în stare de inconștiență. La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinși și răniți de un arbore.

În urma invervenției echipajelor medicale, a fost constatat decesul celor două persoane, cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
***

Echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor) și de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Nasaud au intervenit într-o zona greu accesibilă. De asemenea, a fost alocat la caz și echipaj din cadrul Salvamont Bistrița-Nasaud.

Echipajele medicale au găsit, la locul indicat, două victime, dar , din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața, a transmis ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5