Doina Pană: Nimeni nu-i profet în satul lui. Radarul Pădurilor, sistem unic în lume

Deputatul Doina Pană s-a întâlnit azi, la Parlament, cu Alexander von Bismarck, presedintele agentiei americane de investigatii "Environment Investigation Agency". Iată ce scrie deputatul bistriţean după şedinţă pe facebook:
"Alexander von Bismarck, presedintele agentiei americane de investigatii "Environment Investigation Agency"(EIA), a afirmat azi, intr-o intalnire la Parlament ca: "Radarul Padurilor este un sistem unic in lume. S-a dovedit atat de eficient incat il vom promova sa fie aplicat in toate tarile de pe Glob unde fenomenul taierilor ilegale exista". In 2015, dupa lupte uriase in Parlament, Codul Silvic a fost votat. Bucuria a durat putin pt ca presedintele Iohannis, in loc sa-l promulge, l-a intors inapoi in Parlament, exact pt motivele pe care le invocase si firma Schweighoffer! Batalia parea pierduta. Eram eu de o parte si presedintele Iohannis de cealalta parte, la ora respectiva, el avand o notorietate pozitiva de peste 70%. Salvarea a venit de la un ONG de Mediu, nu, nu va entuziasmati, nu din Romania!
Acelasi Alexander von Bismarck m-a cautat sa-mi ofere drept sprijin munca lor de un an si jumatate: filmari cu camera ascunsa in care firma Schweighoffer recunostea ca cumpara lemn taiat ilegal, chiar ofera bonus. Multumesc, Alexander von Bismarck! Si pentru atunci si pentru acum!!!"

Comentarii

23/02/17 08:44
Cititor

Doamna Doina, este f eficient, dar ati lasat oamenii fara lemne de foc, pentru ca efectiv n-ai de unde sa cumperi oficial si legal de nicaieri macar o "carutza" cu lemne , ca nimeni nu mai taie nimic si de nicaieri.
Este f bine ce ati facut, ca s-a oprit ( cat de cat ) jaful din paduri, dar trebuie sa obligati toate Ocoalele Silvice, sa aiba lemne pentru populatie in depozite expre construite, de unde, permenent, sa poata cumpara lumea aceste lemne, altfel, delictele silvice din domeniile publice, nu vor inceta absolut deloc.
Ii urmariti Dvs pe "camionagii care au numere de identificare"... dar pe carutzasi... n-aveti cum si politia si jandarmeria nu poate sta zilnic sa va pazeasca padurile de hoti , deoarece au ele destule alte probleme de rezolvat si solutionat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5