Doliu pentru Cristina Bugnar

La doar câteva luni după cel mai fericit eveniment din viaţa ei, nunta, tânăra interpretă Cristina Bugnar trece prin clipe grele, tatăl ei trecând la cele veşnice la o vârstă tânără.
Zeci de mesaje de condoleanţe împânzesc pagina de facebook a artiastei, printre care şi unul foarte emoţionant:
"Draga mea verisoara si frumoasa mea nepotica cu lacrimi in ochi ma rog la Bunul Dumnezeu sa va dea putere sa va linisteasca sufletelele care sunt distruse de durere nu imi venea sa cred când am auzit vestea cea trista caci v-a parasit pentru totdeauna omul acesta minunat care v-a adus numai si numai fericire la casa voastra cel mai bun si cel mai minunat SOT si TATA. Nu mai am cuvine oare de ce sa intâmplat asta acum când nu de putin timp s-a casatorit CRISTINA si atât va mai ramas de facut sa va cresteti nepoteii in liniste si armonie asa cum ati crescut-o si pe ea. DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE cu profunda durere in sufletele noastre va cerem mi de scuze caci nu putem sa fim si noi alaturi de voi sa il conducem pe ultimul drum pe cel ce a fost pentru noi vecin, verisor si acea persoana minunata la care de câte ori apelai niciodata nu stia sa spuna cuvântul NU. Era prezent tot timpul la toate evenimentele noastre din familie si ajuta lumea cu mare drag .SINCERE CONDOLENTE in special voua si parintilor lui si intregii familii. Suntem alaturi de voi, verisorii din SPANIA MARIA ,PAUL, LILIANA siCRISTIAN ".
Cotidianul Răsunetul şi artiştii din judeţ îi transmit condoleanţe Cristinei, rugând pe Bunul Dumnezeu să dea mângâiere familiei, iar pe cel trecut la eternitate să îl aşeze în rândul drepţilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5