Dorin Dobra este purtătorul de cuvânt al USL Bistriţa-Năsăud

Dorin Dobra, consilier al deputatului liberal Ioan Ţintean, dar şi lector asociat al Facultăţii de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, este noul purtător de cuvânt al Uniunii Social Liberale Bistriţa-Năsăud.
Decizia a fost luată de Comitetul de coordonare al USL Bistriţa-Năsăud şi a avut în vedere, pe lângă experienţa în comunicare a lui Dorin Dobra, şi faptul că cei doi candidaţi ai Uniunii au fost nominalizaţi de PSD, iar balanţa trebuia înclinată de un reprezentant al Alianţei de Centru Dreapta, a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Emil Radu Moldovan.
De altfel, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean – Radu Moldovan a explicat că această numire are rolul de a menţine o relaţie cu presa şi opinia publică, într-o perioadă încărcată de campanie, când candidaţii vor umbla prin tot judeţul, şi în zone unde telefonul devine inutil.
Dorin Dobra este licenţiat în filozofie-jurnalistică şi în studii europene, precum şi doctor în europenistică al Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca. În prezent este cercetător post doctorand. Membru a PNL din 1995, acesta deţine funcţia de vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud din aprilie 2010.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5