Dorin şi Andra Galbăn, locul IV la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

Perechea Răzvan Dorin Galbăn şi Andra Beatrice Galbăn, de la Clubul Sportiv Top Dance Life Bistriţa, au reuşit să obţină o clasare excelentă la Campionatul Naţional de Dans Sportiv, terminând pe poziţia a IV-a.

          La competiţia desfăşurată la Iaşi au participat peste 800 perechi de la cele 206 cluburi din ţară, la toate categoriile de vârstă. Bistriţa a fost reprezentată de Clubul Sportiv Top Dance Life prin perechile Paul Bumbu şi Izabela Sălăgean la categoria juniori I, Răzvan Naş şi Alexandra Moldovan la categoria juniori II, iar la categoria adulţi de perechea Răzvan Dorin Galbăn şi Andra Beatrice Galbăn.

          „Chiar dacă a fost o competiţie foarte puternică, Clubul Sportiv Top Dance Life a reuşit să se califice în semifinale la categoria juniori I, perechea Paul Bumbu şi Izabela Sălăgean clasându-se pe locul 10. Rezultatul cel mai spectaculos a fost obţinut la adulţi de perechea Răzvan Dorin Galbăn şi Andra Beatrice Galbăn care s-a calificat în finală, obţinând locul IV. Felicit perechile participante pentru rezultatele obţinute şi sunt sigură că vor reprezenta cu cinste Bistriţa la toate competiţiile naţionale şi internaţionale din acest an”, transmite staff-ul clubului bistriţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5