Doris Rai: Bistrița - Cetatea florilor

Capacitatea de producție a serelor orașului trebuie dezvoltată, investit în tehnologie și chiar resurse umane și de cercetare, printr-un proiect derulat, în viziunea mea, într-un parteneriat cu Liceul Agricol.
Producția de flori ar putea să aducă venituri bugetului local prin vânzarea de plante și flori ornamentale pentru bistrițeni, aspect care ar duce indirect la înfrumusețarea balcoanelor și grădinilor private, dar și către alte orașe sau administrații locale, care s-ar putea aproviziona cu flori ornamentale din serele Primăriei Bistrița.

Articol electoral comandat de Doris Gabriela Rai – candidat independent, executat de SC Răsunetul Media SRL, portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799

Comentarii

23/09/20 10:19
Bistritean

DOMNISORUCA DRAGA, NE-ATZI UMPLUT CUTIILE POSTALE CU O BROSURA IN CARE foarte bine atzi arata ce nu are Bistrita si ce probele majore sunt, asa cum fac toti contracandidatii dvs, DAR NU ATZI SCOS SO VORBA, NU ATZI SCRIS NICI MACAR UN RAND SA VA CUNOASTEM instructia scolara, calificarea, expertiza si competenta profesionala in domeniu administratiei publice, cine ati fost, pe unde ati umblat... ce ati facut...
S-apoi va intrebam domnisoruca draga, ce veti face daca independenta veti iesi primar si NIMENI N-O SA VA DEA NICI UN FEL DE FONDURI FINANCIARE ca sa va puteti pune in aplicare aceste idei ?
Atat hai de dreapta cat si hai de stang ... care amandoi vor fi " Gica Contra " in raport cu Dvs , nu va vor sustine politic si permanent va vor baga bete in roate, ptr ca depinzand de consilierii locali, aia sunt inregimentati politic si daca nu le luati " macaroana de la gura " ... cel putin " fasolea de pe ciolan in mod sigur " DA .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5