PORTRET DE PRIMAR

Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului

Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului, este un om muncitor şi hotărât să realizeze lucruri bune pentru comunitate, depunând toate eforturile pe care le oferă tinereţea şi priceperea sa.
Tânărul primar al comunei Prundu Bârgăului, Doru Toader Crişan, a fost ales de electorat, încă din primul tur, în funcţia de primar al unei comune importante, cu extinderea şi complexitatea egale unui centru urban. Provenit din mediul privat, unde prin hărnicia sa a dat dovada unor importante realizări, noul primar a început din luna iunie 2012, o muncă grea şi plină de obstacole neprevăzute, multe datorate situaţiei generale de criză, dar pentru care s-au căutat soluţiile potrivite.
Poza Primăriei.
Având un consiliu local format din tineri, atraşi de muncă şi dornici de treabă în slujba comunităţii, alături de alţii mai maturi, cu îndelungată experienţă administrativă, Doru Crişan s-a pus de la început pe treabă, analizând starea lucrurilor şi căutând realizarea principalelor proiecte începute, găsind suportul financiar necesar pentru cele prioritare şi realizarea lor, în scopul îmbunătăţirii situaţiei social - economice a comunei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5