Dosar penal pentru fals în declaraţii! Depistat la Reteag, deşi a spus că merge la piaţă în Cluj!

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean se efectuează cercetări în dosarul penal 267/P/2020, cu privire la infracţiunea de fals în declaraţii, faptă prevăzută şi pedepsită de art.326 Cod penal.

 „La data de 07.04.2020, numitul V.V.A., domiciliat în comuna Nimigea, a fost depistat pe raza localităţii Reteag, ocazie cu care acesta a prezentat o declaraţie pe propria răspundere, întocmită conform art.4 din Ordonanţa Militară nr. 1/2020 în care era consemnat faptul că se va deplasa la piaţă în judeţul Cluj, urmând a reveni ulterior
în municipiu Bistriţa, Având în vedere faptul că numitul V.V.A. a fost depistat pe raza localităţii Reteag, rezultă că acesta a declarat în mod necorespunzător adevărului locurile unde urmează să se deplaseze”
, se arată în comunicatul postat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.  

*** 

            De altfel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean efectuează cercetări şi în dosarul penal 262/P/2020, cu privire la infracţiunea de fals în declaraţii, „constând în aceea că, la datele de 28.03.2020 şi 30.03.2020, numita R.A. s-a. prezentat la Spitalul Orăşenesc Beclean, unde a declarat necorespunzător adevărului faptul că nu are nicio patologie şi că nu a fost în contact cu vreun pacient infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2, deşi, în dimineaţa zilei de 28.03,2020, soţul acesteia fusese internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Secţia Boli Infecţioase cu simptome specifice coronavirusului SARS-CoV-2. La data de 31.03.2020, soţul numitei R.A. a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2”.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5