Dosare penale pentru şoferi inconştienţi

Poliţiştii bistriţeni au identificat, duminică noaptea, pe şoselele judeţului mai mulţi şoferi bistriţeni inconştienţi, care s-au urcat la volan deşi consumaseră băuturi alcoolice sau nu deţineau permis de conducere. Ovidiu P., de 23 de ani, din Bistriţa a fost prins în această ipostază pe strada Gării, în urma testului alcoolscop indicând 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu alcoolemie peste limita legală. Cu dosar penal s-a ales şi Vasile C. (50 ani) care a fost depistat în trafic pe DJ 172, între localităţile Lechinţa şi Matei, în timp ce conducea un autoturism marca VW cu permisul de conducere suspendat.

Şoferul a refuzat şi testarea alcoolscop, astfel că va fi cercetat penal pentru două infracţiuni.

În aceeaşi noapte, poliţiştii din comuna Dumitriţa l-au surprins în trafic, pe DJ 173 D, în localitatea Budacu de Sus, pe Marius B. (27 ani), în timp ce conducea autoturismul VW, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. „Şoferului închipuit” i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Tot în acest sfârşit de săptămână a fost identificat în trafic şi Vasile P., de 25 de ani, din Năsăud, care se afla la volanul unui autoturism VW Golf, chiar dacă avea dovada de circulaţie provizorie expirată din 23.09.2008, infracţiune pentru care va avea dosar penal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5