Două femei, din Bistriţa Bârgăului şi Bistriţa, ameninţate cu moarte de către soţi! Dosar penal şi ordine de protecţie, emise de poliţişti

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au întocmit, marţi, un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și, totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat de 49 de ani, din localitatea Bistrița-Bârgăului.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, o femeie, de 51 de ani, din Bistrița-Bârgăului, ar fi fost amenințată cu moartea de către soțul ei, în vârstă de 49 de ani, provocându-i o stare de temere”, se arată în comunicatul IPJ BN.

***

Tot marţi, Poliția Municipiului Bistrița a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 47 de ani, din Bistrița, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 3 noiembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost lovită și amenințată cu moartea de către fostul soț, un bistrițean, de 47 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind emis și un ordin de protecție provizoriu pentru bărbatul bănuit de comiterea faptelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5