Două persoane rănite uşor, în accidente de circulaţie la Bistriţa

Duminică, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la două accidente petrecute pe raza municipiului Bistriţa, în ambele cazuri fiind rănite uşor căte o persoană.

Primul incident s-a petrecut din cauza unui tânăr de 20 de ani, din localitatea Feldru, care „nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de către o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Bistriţa, intrând în coliziune cu acesta”. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto. Tânărul este cercetat de către poliţiştii Biroului Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident a avut loc pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei. „Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistriţa, a condus un autoturism, iar pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei, într-o intersecţie, a părăsit sensul giratoriu şi a pătruns pe trotuar.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Bistriţa, pasager în autoturism. Faţă de conducătorul autoturismului sunt efectuate cerecetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, transmite IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5