Două tragedii, într-o singură oră, la Prundu Bârgăului. Pieton accidentat mortal, un bărbat inconştient, cu arsuri

Ziua de 13 a fost una plină de evenimente nefericite, cel puţin pentru comunitatea din Prundu Bârgăului. În această seară, în intevalul unei ore, două veşti au zguduit localitatea.

Un bărbat, fără adăpost, a fost găsit inconştient, cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă l-a preluat pentru a-l aduce la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Acesta locuia, dacă putem spune aşa, într-un spaţiu improvizat, iar de la o sursă de foc, probabil şi o ţigară, a pornit nenorocirea.

Ulterior, pe raza comunei, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu decesul unui bărbat de 61 ani, din localitate.

"Un conducător aută în vârstă de 52 ani din Prundu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localităţii Prundu Bârgăului, a suprins şi accidentat un bărbat de 61 ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", ne-a declarat Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

În ciuda eforturilorechipajelor medicale, victima a decedat, potrivit reprezentanţilor Poliţiei bistriţene.

Şoferul va fi cercetat penal, astfel că tragediile afectează familiile ambelor părţi implicate. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5