Echipa Keep Focus și Campania gesturilor care contează!

Oana Moldovan

Dacă în mod tradițional, Dragobetele se sărbătorește în cuplu, redacția „Keep Focus” urmărește să aducă o completare a acestui obicei. Astfel, Seren Altintop, fondatoarea revistei, împreună cu echipa ei formată din Clara Butta, Iulia Bobiș, Raluca Mureșan, Iulia Moldovan, Andrei Vrăsmaș, Roxana Resvanță și Oana Moldovan, au pus la cale o activitate care să evidențieze importanța iubirii de sine.
Cei opt tineri au împărțit flori la care au legat mesaje scrise de mână, zâmbete și bunăstare persoanelor din oraș, atât singure, cât și într-o relație, ca să ne reamintească cât de importantă este iubirea de sine. Într-o lume în continuă mișcare, unde propria persoană poate să fie pierdută în permanenta agitație a societății, este important ca tinerii ambițioși, precum cei din echipa ”Keep Focus” să ne reamintească conceptul de „self-love” în contextul atât de răspândit azi al superficialității.
De la zâmbete stinghere, până la lacrimi fine în colțul ochilor, fiecare persoană a fost impresionată de gestul cald, la un nivel emoțional diferit. Inițiativa tinerilor a înseninat, dacă nu ziua, atunci săptămâna celor întâlniți, împărtășind mesajul „Înainte de a-i iubi pe ceilalți, nu uita să te iubești pe tine!” vizând imaginea ireală a definiției iubirii, creată de societate, influențată de rețelele sociale și chiar de pandemie.
Redacția „Keep Focus” este dovada că gesturile mici contează și sunt încă apreciate într-o lume materialistă. Această activitate este doar începutul unei schimbări dorite de tineri, apreciind implicarea echipei pentru devotamentul și atenția la detalii. Această revistă digitală în formare urmărește prin viitoarele proiecte să dea voce părerilor tinerilor și să devină un punct de sprijin emoțional și rațional pentru ei. Tinerii din redacție având o viziune revoluționară când vine vorba de social-media și influența acesteia în viața adolescenților.

Comentarii

02/03/21 16:11
Horvath Crina

Sunt plăcut impresionată de echipa keep focus împreună cu fondatoarea ei pentru daruirea lor dar mai ales pentru timpul acordat acestui eveniment, tîmp care nu îl mai găsim azi pentru a face viața mai frumoasă....felicitări

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5