Electroplast va susţine deplasarea Gloriei în partida cu Arieşul Turda

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, primarul Ovidiu Creţu, staff-ul Gloriei Bistriţa şi al FC Gloria Progresul Bistriţa, reprezentanţi ai mediului de afaceri s-au întâlnit la Palatul Administrativ pentru găsirea unor soluţii financiare în vederea sprijinirii echipei de fotbal. Pe parcursul a aproape două ore, problemele de natură juridică şi nu numai au fost întoarse pe toate feţele în ideea salvării unei echipe şi, mai mult decât atât, a unui brand al oraşului, fie că ne place sau nu fotbalul.
Concluzia întâlnirii… „ne luptăm să găsim soluţii juridice şi financiare pentru susţinerea echipei”, ne-a declarat preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.
Pe termen scurt, pentru că e nevoie mare de bani, Electroplast s-a oferit să susţină deplasarea pe care FC Gloria Progresul Bistriţa o are sâmbătă, 11 octombrie, la Turda, în etapa a 7 a Ligii a III-a.
„Vom aloca bani pentru această deplasare, pentru ca echipa să se prezinte la meci”, a confirmat directorul Electroplastului, Gavril Mureşan. De cealaltă parte, preşedintele FC Gloria Bistriţa, Claudiu Stanciu, ne-a precizat că este vorba despre o sumă de circa 2500 euro, care include şi prima pentru „punctele” victoriei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5