Elevii au revenit în băncile şcolilor năsăudene, în condiţii de siguranţă!

         La Năsăud, semestrul II a început în scenariul verde, astfel că toţi elevii au revenit în bănci, forfota şi zâmbetele copiilor inundând străzile din „oraşul şcolilor”.

         Primarul Dorin Vlaşin a făcut o incursiune prin fiecare unitate de învăţământ, prin unele săli de clasă, pentru a vedea cum decurg lucrurile şi modul în care administraţia poate asigura suport şcolii în acest demers.

         „Sunt măşti de protecţie, material dezinfectant, au fost făcute circuitele. Sper că lucrurile vor evolua favorabil şi le urez elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor multă sănătate, să dăm dovadă de responsabilitate, răbdare şi înţelepciune în decizii”, ne-a declarat edilul năsăudean. 

De altfel, administraţia publică locală rămâne un partener de nădejde al şcolilor, ample investiţii urmând să aibă loc la Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu", din fonduri europene. Soluţii de finanţare se caută şi pentru eficientizarea energetică a Liceului Economic, în plan fiind şi teme de proiectare pentru reabilitarea Colegiului Naţional "George Coşbuc" sau pentru Grădiniţa cu Program Prelungit.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5