Elicopterul SMURD preia una din victimele accidentului de la Rebrişoara!

Elicopterul SMURD va prelua una din victimele accidentului de la Rebrişoara, petrecut în această după-amiază. Două autoturisme au colizionat pe DN 17 D, pe raza comunei Rebrişoara, într-unul dintre autovehicule aflându-se patru persoane, dintre care doi copii, iar în celălalt autovehicul fiind trei persoane. 

         Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, bilanţul accidentului este de 7 victime, dintre care 4 adulți și trei copii, care au fost transportate la spital. Pentru un adult a fost solicitat transportul cu elicopterul SMURD către o unitate spitalicească din Tg. Mureş, acesta fiind în stare gravă.

 La faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

        *** 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Virginia Pîrlea, a precizat pentru AGERPRES că un conducător auto de 24 ani, din orașul Năsăud, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens și a colizionat frontal un alt autovehicul, la volanul căruia se afla o femeie de 33 ani din Nepos.

În autoturismul condus de tânăr se mai aflau trei persoane: o femeie de 47 ani, un bărbat de 52 ani și o adolescentă de 16 ani. Pentru femeia de 47 ani a fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, fiind transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. În cealaltă mașină mai erau două fete, de 11, respectiv 15 ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5