Expoziţie de pictură „Crochiuri, eboşoare”… - Caius Rotaru

O valoroasă şi apreciată expoziţie de sculptură aparţinând cunoscutului şi consacratului artist plastic Caius Rotaru, intitulată „Crochiuri, eboşoare…” şi-a „deschis porţile” la Galeria Lina de la Sinagoga Bistriţa, în data de 10.10.2013, începând cu ora 18.00.
Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Consiliului Judeţean B-N şi Centrul Judeţean pentru Cultură B-N.
Despre valoarea artistului şi a exponatelor a vorbit, la vernisajul expoziţiei, dl. Gavril Ţărmure, director CJC B-N, care a punctat faptul că artistul a expus foarte mult în afara ţării, respectiv în Israel şi este un artist care se aseamănă cu un pianist foarte puternic la degete şi încheietori, dar fără ca aceste elemente să fie dure, nu vrea să epateze.
Caius Rotaru a mulţumit pentru găzduire, amabilitate şi prezenţă, la eveniment participând un numeros public avizat şi mass-media.
Crochiurile sunt autoportrete abstracte sau de atitudine, iar eboşoarele – unelte-obiecte pline de înţeles, misterioase, în forma lor neobişnuită, cu alură funcţională, a precizat artistul plastic.
Precizăm că Caius Rotaru s-a născut la Cluj, a absolvit Universitatea de Artă din Bucureşti, secţia Sculptură şi este membru U.A.P. din 2000.
A obţinut Premiul U.A.P. şi a beneficiat de două burse în SUA şi Italia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5