Nu fi indiferent!

Fă un copil fericit de 1 iunie!

O jucărie, o ciocolată sau un fruct. Copiii se bucură când le primesc. Nu fi indiferent! Dacă ţi-am spune că poţi dărui bucurie unor copii care au uitat să râdă, doar pentru că sunt săraci, te-ai alătura iniţiativei?

Este vorba despre 300 de copii aflaţi în diferite situaţii de dificultate (copii abandonaţi, copii cu dizabilităţi, copii spitalizaţi), care fără sprijinul nostru, nici măcar nu vor şti că este ziua lor.

Ideea e simplă… obiectivul principal al campaniei este acela de a vă implica financiar, de a da o mână de ajutor, pentru a face fericiţi şi copiii mai puţin favorizaţi de soartă. 1 Iunie e şi ziua lor!

În acest an, de 1 Iunie, Fundaţia INOCENŢI doreşte să organizeze un proiect special pentru copiii aflaţi în dificultate.

Toţi copiii au nevoie de jucării, toţi copiii au dreptul să fie fericiţi de 1 Iunie!

Astfel, în această săptămână, puteţi face o donaţie în bani sau produse, Fundaţiei Inocenţi, pentru a putea oferi cadouri cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie.

Fundaţia INOCENŢI are în atenţia ei de mai mult timp copiii care provin din familii sărace sau dezorganizate. De-a lungul timpului, Inocenţii s-au implicat în viaţa lor pentru a le oferi rechizite şcolare, îmbrăcăminte, jucării, încălţăminte, alimente sau ajutând familiile lor pentru cele mai urgente nevoi.

Cei care doriţi să sprijiniţi aceşti copii, puteţi face sponsorizări în bani pentru a cumpăra diferite produse pentru copii, donaţii de produse sau puteţi chiar să veniţi cu daruri, gata pregătite, de dumneavoastră.

Puteţi face donaţii în conturile Fundaţiei INOCENŢI.

Cont pentru donaţii în Lei: RO03BTRL00601205241883XX

Cont pentru donaţii în USD: RO83BTRL00602205241883XX

Cont pentru donaţii în Euro: RO49BTRL00604205241883XX

Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina web a Fundaţiei INOCENŢI, www.inocenti.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]