Fabrica de idei estivale, cu flori, fluturi și o grădină 3D la Biblioteca Județeană

Cincizeci de copii au venit astăzi, marți 18 iulie 2017, la Biblioteca Județeană „George Coșbuc”, la Atelierul de Handmade, pentru a-și antrena imaginația și îndemânarea în confecționarea de flori. Așa am aflat cu toții de la coordonatoarea atelierului, Maria Nagel, că în vara aceasta se va lucra la confecționarea unei adevărate grădini 3D, pe care vizitatorii o vor putea admira tocmai la încheierea proiectului „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale”.

„La sfârșitul atelierului, vom avea o grădină cu flori și fluturi, dar și cu un copăcel în care vom pune fețe zâmbitoare pe care vom trece numele fiecărui copil care a participat la acest atelier. Dacă astăzi am făcut flori, data viitoare vom face fluturi, după care, în următorul atelier, vom desena râul și pe el vom lipi anumite panglici, ca să facem valurile. Pe urmă vom face copacul și fețele zâmbitoare, până la sfârșitul atelierului, în 22 august, când vom avea și o expoziție și ne vom face și fotografia de grup și ne vom prezenta lucrarea”, ne-a destăinuit creatoarea handmade, Maria Nigel.

Vă reamintim că Atelierul Handmade are loc la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” din Bistrița, în fiecare zi de marți, între orele 9.30 – 11.00.

Tot astăzi, s-a desfășurat și Atelierul de limba franceză ”ABC en français”, coordonat de doamna profesoară Elena Cojocaru.

Porțile Bibliotecii Județene „George Coșbuc” rămân deschise tuturor elevilor și copiilor și pe parcursul verii, pentru că programul „Vacanța la Bibliotecă – Fabrica de idei estivale” se va întinde până în data de 26 august.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5