Factoringul - o solutie tot mai populara de la un an la altul

Afaceri din toate domeniile au nevoie de sprijin financiar in aceasta perioada, iar digitalizarea in sfera financiara chiar are un cuvant greu de spus. Pandemia ne-a obligat sa ne petrecem timpul in case si ne-a impins de la spate sa gasim solutiile financiare fara a mai fi nevoiti sa ne deplasam la birou. Factoringul este o solutie care a castigat mult in popularitate in ultimele luni, iar mai multe informatii putem afla direct de la Omnicredit.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie cate ceva despre factoring si ce presupune acesta. Astfel, solutia de finantare se dovedeste a fi ideala pentru firmele care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata pentru ca exista nenumarate situatii in care sa aiba nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Solutia iti ofera posibilitatea de a cesiona creantele si de a incasa pe loc banii pe facturile tale. Cu alte cuvinte, din doar cateva click-uri ai posibilitatea de a debloca instant lichitatile atat in lei, cat si in valuta. Factoringul este o optiune ce merita luata in calcul de catre companiile care se confrunta cu diferente majore de timp intre momentul platii la furnizori si cel al incasarilor emise de clienti. Printre cele mai evidente avantaje putem aminti de flexibilitatea si de rapiditatea factoringului. Totodata, acesta nu este un credit, ci doar o modalitate de accelerare a incasarilor, ceea e presupune ca nu afecteaza gradul de indatorare al societatilor si pot fi folosite si alte solutii financiare disponibile la Omnicredit.

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online. De-a lungul timpului a pus umarul la sprijinirea si dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile, iar urmatoarea poate fi chiar a ta. Solutiile oferite sunt rapide, eficiente si utile, in special pe durata pandemiei cand nenumarate business-uri se confrunta cu probleme financiare.

Indiferent ca vorbim de firme de marketing, de agentii de turism, dealeri auto, cabinete de kinetoterapie, saloane de infrumusetare si nu numai, fiecare dintre acestea pot solicita si obtine sprijin la Omnicredit. Pentru inceput poti folosi calculatorul online, disponibil pe platforma care este foarte util. Prin intermediul sau stii de la bun inceput care este suma pe care o vei primi. Trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale si data scadenta a acestora si pe aceasta cale stii instant tot ce te intereseaza. Nu exista taxe sau comisioane ascunse, ci totul este transparent, iar de fiecare data cand apelezi la Omnicredit vei avea parte de o experienta pozitiva.

Totul felul de business-uri se pot confrunta cu probleme financiare in aceasta perioada, insa acesta poate fi totodata momentul ideal pentru o reinventare. Presiunea pandemiei poate duce la obtinerea unor idei inedite si eficiente din partea antreprenorilor. Poti gasi o alta nisa, fie chiar sa schimbi macazul complet, nu ai de ce sa iti faci griji din punctul de vedere al finantelor pentru ca stii deja ca la Omnicredit ai parte de sprijin.

Aici te asteapta o echipa cu experienta in domeniul economic de peste 15 ani care stie cum sa gestioneze fiecare situatie si care are capacitatea de a gasi intotdeauna cele mai bune solutii. In plus, si antreprenorii au ocazia de a dobandi cunostinte care sa le fie utile atunci cand isi desfasoara activitatea.

Nu in ultimul rand, prin colaborarea cu Omnicredit se evita birocratia si procedurile greoaie si inutile. Aici totul este mai rapid, mai simplu si mai eficient, iar pentru ca totul se deruleaza exclusiv online deja inseamna enorm pentru multi antreprenori care pot face economii considerabile de timp.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5