Femeie acroșată de tren, la Bistrița Bârgăului!

Echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervin în localitatea Bistrița Bârgaului, zona podul Salajanului unde afirmativ o femeie a fost acrosata de trenul regio.

Din primele informații, femeia este conștientă.
Victima in varsta de aproximativ 60 - 70 de ani fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului, stabilizată si transportata la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

În această seară, în localitatea Bistrița Bârgăului, la km CF 88+200 m, trenul regio care circulă pe relația Bistrița-Bistrița Bârgăului a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 67 de ani, din localitate, care se afla în gabaritul căii ferate. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz polițiștii de la Transporturi Feroviare, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5