Femeie de 57 de ani din Blăjenii de Jos, plecată de acasă, căutată de polițiști

Update: Femeia a fost găsită în pădure, se rătăcise şi nu avea telefon la ea.

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 57 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din Blăjenii de Jos și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.*

Aseară, în jurul orei 21.20, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că Măgherușan Elisabeta a plecat să culeagă mure, în locul numit "Poieniță", situat între localitățile Blajenii de Jos și Caila și nu a mai revenit acasă.

Femeia are aproximativ 1,60 m înălțime, greutate de 80-90 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare albastră și cizme din cauciuc de culoare neagră. Pe cap purta un batic negru.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.*
Azi-noapte, în intervalul 22.00-01.30, 10 polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Orașului Beclean, dar și membri ai familiei și voluntari au desfășurat căutări în zona indicată, însă nu a fost găsită. Căutările vor fi reluate și continuate astăzi. Totodată, a fost dispusă căutarea la nivel național a femeii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5