Femeie din Bichigiu şi bărbat din Romuli, găsiţi decedaţi

Duminică după-amiază, poliţiştii au fost alertaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că două persoane au fost găsite decedate.
Primul apel a venit de la Romuli, Pavel G. anunţând că în albia pârâului Strâmba, a găsit un bărbat decedat. Echipa operativă l-a identificat pe Ioan R. de 78 ani din Romuli, care a căzut în albia pârâului. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Năsăud în vederea efectuării necropsiei, poliţiştii din Năsăud urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul tragic.
La doar jumătate de oră, un alt apel a venit de la Bichigiu, Irina R. sesizând că a găsit cadavrul unei femei pe un teren agricol.
„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat-o pe Nastasia O. de 55 ani din localitate, pe un teren cultivat cu porumb situat la circa 50 m de locuinţa sa. Din verificările efectuate, a rezultat că aceasta a plecat de la domiciliu în dimineaţa zilei de 3 iulie pentru a merge la un alt imobil al său”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă B-N în vederea efectuării necropsiei, cercetările urmând să fie continuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5