Firmele bistriţene, consiliate pentru a gestiona riscul de neîncasare

Într-o piață în care lucrurile se desfășoră uneori contrar regulilor, companiile trebuie să fie pregătite să gestioneze riscurile de neîncasare. Aceasta este tema seminarului, organizat în data de 18 februarie 2016, de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu CMC GRUP Broker de Asigurare SRL din Cluj-Napoca.

Va fi prezentat modul în care funcționează mecanismul de asigurare, care sunt părțile și implicațiile procesului asupra lor, precum și avantajele conferite companiilor la încheierea unei polițe de credit comercial. Punctul central al prezentării îl constituie firmele interesate și nu compania asigurătoare.

Participarea este gratuită.

Seminarul cu tema „Gestiunea riscului de neîncasare” vine în întâmpinarea nevoilor de informare ale agenților economici în vederea pregătirii lor, pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la oportunitățile de afaceri. 

Modul de desfășurare va fi unul interactiv, dinamic, în care experții vor răspunde tuturor întrebărilor legate de mecanismul de funcționare al asigurării.

Participanții vor avea prilejul de a înțelege: maniera în care funcționează polița de asigurare de creanțe, modul în care se face evaluarea corectă a expunerii creanțelor pe care o firmă le are la clienți și aspectele pe care nu le poate rezolva o poliță de asigurare de creanțe. Menționăm că sunt deja companii din județul nostru care utilizează acest instrument.

Seminarul va avea loc în data de 18 februarie 2016, între orele 8,30 – 15,00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, din Bistrița, str. P. Ispirescu, nr. 15A. Termen limită: luni, 15 februarie 2016.

Detalii și înscriere: Mihaela Cotoi – Consilier Compartimentul Relații de Afaceri, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, tel. 0733-900194, e-mail: [email protected], fax: 0263-210038.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5