Fişele de propuneri de proiecte de mediu pot fi depuse până în 1 mai

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului a demarat acţiunea de revizuire a Planului Naţional de Acţiune pentru Protecţia Mediului (PNAPM), care va cuprinde un portofoliu de proiecte, realizat pe baza propunerilor colectate de la cei interesaţi (agenţi economici, autorităţi locale, ONG-uri, instituţii de învăţământ sau cercetare, persoane fizice). Propunerile de proiecte pot viza oricare dintre domeniile de protecţia mediului descrise în “Fişa pentru propunerea de proiect PNAPM”, considerate a fi de importanţă naţională, indiferent dacă ele fac sau nu parte din alte planuri, strategii, regionale sau locale.

Pentru propunerile de proiecte de investiţii, se vor primi numai propuneri a căror valoare minimă este de 210.000 lei, excepţie facând propunerile de proiecte referitoare la conştientizare şi educaţie ecologică.

Potrivit directorului executiv Ştefan Ioachim Mureşan de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, propunerile de proiecte se întocmesc utilizând “Fişa pentru propunere de proiect PNAPM”, indicaţiile şi lista codificării directivelor. Cei interesaţi pot procura aceste materiale de la sediul APM Bistriţa-Năsăud (strada Parcului nr. 20), de pe site-ul agenţiei: www.apmbn.anpm.ro, dar şi de pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului - www.anpm.ro - secţiunea Dezvoltare Durabilă.

“Personalul APM BN, responsabil pentru domeniul de Planificare de Mediu, va acorda tot sprijinul necesar pentru completarea fişelor pentru propunerile de proiecte. “Fişa pentru propunerea de proiect” completată, va fi depusă la sediul APM Bistriţa-Năsăud până la data de 1 mai 2011. Menţionăm faptul că includerea propunerilor de proiecte în Planul Naţional de Acţiune pentru Mediu este foarte importantă, crescând astfel şansele ca proiectele să fie finanţate din fonduri naţionale sau externe”, precizează directorul executiv Ştefan Mureşan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5