Fluidizează demersul de creare a unei firme cu ajutorul serviciilor profesionale URED

Fie că ești în procesul de a crea o firmă, fie că deții deja una, înregistrarea unui sediu social real este necesară și obligatorie. În lipsa acestuia, demersul de creare nu poate fi înaintat, iar riscurile la care te expui ulterior sunt mari. Asigură-te că beneficiezi de condiții optime de funcționare, de prețuri lunare foarte avantajoase, dar și de garanția respectării tuturor reglementărilor legale, comerciale, sociale și nu numai prin încheierea unui contract de colaborare cu URED Group.

De ce să alegi serviciile URED?

La ora actuală există foarte multe opțiuni către care să te orientezi în momentul în care îți dorești să închiriezi un spațiu de business, însă colaborarea cu URED Group se dovedește a fi alegerea ideală datorită avantajelor pe care le propune.

În primul rând, ai posibilitatea să alegi oferta dorită în funcție de nevoile firmei tale, fie că îți dorești doar un sediu social fără activitate, unul cu activitate redusă, propriul birou pe termen scurt, pe termen lung sau închirierea unei săli de ședințe pentru câteva ore. Beneficiezi de prețuri adaptate pentru fiecare dintre acestea în așa fel încât să îți fie ușor să găsești varianta potrivită bugetului de care dispui.

De asemenea, o echipă de profesioniști se va ocupa de tot ce înseamnă obținerea documentelor necesare pentru a face această modificare în așa fel încât să beneficiezi de mutare imediată. Indiferent că acum îți deschizi o nouă firmă, că vrei să muți sediul social actual sau că a expirat contractul precedent, întreaga procedură se va desfășura foarte rapid și fără bătăi de cap.

URED Group este o firmă de imobiliare care îți vine în ajutor cu servicii de găzduire și închiriere de spații de business, în centrul Bucureștiului, pe care să le poți utiliza ca sediu social ori ca săli de conferințe în așa fel încât să respecți toate legile. În plus, te bucuri de o poziționare foarte avantajoasă, de vizibilitate și de accesibilitate, în schimbul unor costuri mici în raport cu facilitățile pe care le obții.

De ce ai nevoie de sediu social?

Din punct de vedere legal, deținerea unui sediu social stabil este obligatorie, lipsa acestuia fiind sancționată dur. Este necesar să ai o adresă oficială unde să îți poți desfășura activitatea, să poți susține conferințe sau diverse întâlniri oficiale, iar URED îți dă posibilitatea să ai acces la acest lucru chiar dacă optezi pentru doar înscrierea în documente locației în cauză. Eviți în acest mod contravenții aspre sau chiar riscul de dizolvare a firmei în cazul unui control.

Unde vei avea noul birou?

URED îți propune spații de business de închiriat în sectoarele 1 și 2 din capitală, urmând ca, în viitorul apropiat, opțiunile să se extindă. Îți sunt propuse clădiri moderne, dotate cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru a funcționa în mod optim pentru a alege varianta care se pliază perfect nevoilor afacerii tale.

Alege pachetul de servicii potrivit business-ului pe care îl deții

Încheierea unui contract de închiriere cu URED vine, în primul rând, cu avantajul plății de tip abonament lunar, pe care îl vei alege după propriile preferințe. Pentru un sediu social fără activitate vei plăti doar 9 EUR lunar, iar în cazul în care îți dorești unul cu activitate redusă, costul este de 35 EUR. Poți obține chiar propriul birou pe toată durata colaborării pentru doar 10 EUR/metru pătrat pe lună. De asemenea, există opțiunea de a închiria chiar și săli de ședință, pentru un anumit interval în schimbul a doar 29 de lei pe oră.

Cu URED Group Obții mai ușor ca niciodată spațiile de business necesare pentru compania ta!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5